Schokkend: Roekeloze motorrijder filmt eigen dood (video)

Voor alle waaghalzen onder ons: daag het lot niet té hard uit, want dan kan het flink mislopen. Net als in dit filmpje waarin een motorrijder een onoplettende chauffeur tegenkomt en het drama helaas niet meer kan navertellen.David Holmes was een fervent motorrijder uit het Engelse Norfolk. Net als zo vaak sprong de 38-jarige man […]

Voor alle waaghalzen onder ons: daag het lot niet té hard uit, want dan kan het flink mislopen. Net als in dit filmpje waarin een motorrijder een onoplettende chauffeur tegenkomt en het drama helaas niet meer kan navertellen.
David Holmes was een fervent motorrijder uit het Engelse Norfolk. Net als zo vaak sprong de 38-jarige man op zijn Yamaha FJR1300 en trok hij zijn racemachine op de A47 ter hoogte van Honingham open tot 156 km/u. De toegelaten snelheid daar is 96 km/u, dus David zat daar behoorlijk over. Op een bepaald moment slaat de chauffeur van een Renault Clio uit de tegenovergestelde richting rechts af. Helaas zag hij de razendsnelle moto niet aankomen en knalde David genadeloos hard tegen de stilstaande Renault Clio. David vloog van zijn moto en smakte enkele meters verder roerloos tegen de grond.

Niemand die zoiets overleven kon, en daarom wou Davids moeder de beelden – die gemaakt werden met een helmcamera – de wereld insturen, opdat andere motorrijders er een les uit zouden kunnen leren. Zulke zaken gebeuren nu eenmaal te vaak, dus laat het ook voor u – en uw auto/speedboot/straaljager – een wijze levensles zijn. (KDN)

Reacties

wpDiscuz