Seks met je dode man? Het kan! (foto’s)

Onder het motto...'Je man verliezen is het 'kutste' wat je kan overkomen' is er nu de oplossing.

Gelukkig komt de Nederlandse ondernemer Martin Sturkenboom met een uitvinding om dit ‘kutprobleem’ uit de wereld te helpen en de pijn van een weduwe te verzachten.

Dankzij zijn uitvinding, een urn vibrator, kunnen vrouwen ook na de dood van hun man seks hebben met hun overleden partner. In de trillende pretstok zit namelijk een apart vakje waar 21 gram as in kan. De weduwe kan zo dus nog steeds seksueel genieten van haar man. Volgens Sturkenboom kan deze stengel helpen bij het verwerkingsproces en kan een vrouw haar intieme herinneringen herbeleven.

En dit is niet alles. Dit bijzondere speeltje wordt zowaar geleverd in een mooi en multifunctioneel kistje. Naast de trilpaal is er ook nog plek voor je telefoon, een flesje parfum en is hij uitgerust met een speaker, waar we even het nut niet direct van inzien maar soit. Binnenkort te verkrijgen bij de betere begrafenisondernemer. We zien de doodsberichten al verschijnen…’noch bloemen noch kransen maar leg gerust bij voor een intiem cadeau voor mijn achtergebleven echtgenote’…wordt ongetwijfeld vervolgd. (JA)

Reacties

wpDiscuz