Sekstape ‘gelekt’ van het zusje van Kim Kardashian

De hele familie Kardashian blijkt dol te zijn op rampetampen voor de camera.

Sekstapes kunnen je wereldberoemd maken. Zonder sekstape zou nu niemand over Kim K spreken. Ook haar jongere halfzusje Kylie Jenner is blijkbaar niet vies van wat naakt voor de camera. Zo gaf ze in het verleden zelf al toe dat ze heel wat pikante filmpjes heeft gemaakt met haar ondertussen ex-vriend rapper Tyga.

Op de website van deze rapper stond er blijkbaar onlangs een pittige sekstape van Kylie Jenner. De video stond een halfuur online voor deze offline gehaald werd. Natuurlijk waren er weer enkele slimme venten die de tape gewoon gedownload hebben. Deze sekstape zou nu dan ook in verschillende hoeken van het wereldwijde internet te vinden zijn.

Toen ze onlangs 18 jaar werd kreeg Kylie een waanzinnig bod van tien miljoen dollar om officieel een erotische film te maken die verkocht mocht worden. Een bod waar ze niet onmiddellijk ‘ja’ op zei. Ze zal hier echter ongetwijfeld nog eens flink over nadenken na het uitlekken van de video. Zeker omdat ze graag net zo’n icoon wil worden zoals zus Kim K.

@sashasamsonova

Een foto die is geplaatst door King Kylie (@kyliejenner) op

Reacties

wpDiscuz