Sexy blondine neukt de wereld rond voor gratis reisjes (foto)

Ze speelt haar stevige troeven uit om haar zin te krijgen.

De Engelse Natalie Wood heeft een manier gevonden om de hele wereld te zien zonder één euro te betalen. De 30-jarige blondine heeft seks met ontzettend veel rijke mannen uit verschillende landen. Kerels die niet zwemmen in het geld zijn kansloos bij haar. Het enige wat zij vraagt aan deze venten is dat ze letterlijk alles betalen voor haar. Indien ze dat doen, mogen ze een uitgebreid bezoek brengen aan Natalie’s liefdesgrot.

Ze zoekt de mannen via Miss Travel en heeft naar eigen zeggen in het laatste jaar al liefst met 80 mannen via deze site seks gehad. Haar plan werkt wel ontzettend goed want ze heeft dit jaar al plezierreisjes gemaakt naar Dubai, Australië, Miami, de Malediven, Koeweit, Vietnam Thailand, enz. Ze schat dat de mannen in kwestie de laatste maanden zo’n 80.000 euro hebben betaald voor haar luxereisjes.

Natalie benadrukt wel dat ze geen golddigster is: “Ik ben meer een luxereizigster. Ik ben eerlijk over wat ik zoek. Ik ben vrijgezel en ontmoet graag andere mannen en houd ervan verwend te worden. De meeste mannen zijn ouder dan mij en vaak succesvolle zakenlieden.” Volgens ons moet ze de term golddigger nog eens opzoeken. (MG)


Bron: FOK

Reacties

wpDiscuz