’s Werelds mooiste toont haar boezem aan Amerika

Die boezem bezorgt haar af en toe overigens een enorm goed gevoel. Jawel!“Niet zelden wordt ik opgenomen in allerlei lijstjes van actrices met mooie borsten en strakke konten. Meestal zijn die anderen een jaar of twintig jonger dan mij, dus dat bezorgt me een enorm goed gevoel!”, zo zegt de actrice in de Amerikaanse GQ, […]

Die boezem bezorgt haar af en toe overigens een enorm goed gevoel. Jawel!

“Niet zelden wordt ik opgenomen in allerlei lijstjes van actrices met mooie borsten en strakke konten. Meestal zijn die anderen een jaar of twintig jonger dan mij, dus dat bezorgt me een enorm goed gevoel!”, zo zegt de actrice in de Amerikaanse GQ, het magazine waarvoor de pikante fotoshoot gemaakt werd.

Nu, echt verwonderlijk is dat natuurlijk niet: de Colombiaanse actrice, die komende juli 40 wordt, werd onlangs nog uitgeroepen tot ’s werelds mooiste.

Maar goed. Wij vonden dit een mooie gelegenheid om wat meer zinnenprikkelende foto’s van deze oogverblindende brunette op te snorren. De eerste foto in deze special is er eentje uit de nieuwe GQ Magazine, de rest is ‘Sofia Vergara door de jaren heen’, zeg maar. (SL)

Reacties

wpDiscuz