Spider-Man meets Deadpool: Youtuber steekt briljante Deadpool 3 fan-trailer in elkaar!

Knap werk!

Velen dromen al lang van een team-up tussen Spider-Man en Deadpool, maar het blijft vooralsnog bij dromen. Nochtans leverde het in de comics al een aantal van de beste verhalen op. Maar gelukkig zijn er creatievelingen zoals de YouTuber Billy Crammer, die een fan-trailer in elkaar knutselde met beelden uit de vorige films. Zulke trailers zijn niet altijd een even groot succes, maar deze mag zeker gezien worden!

 

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emma

Hallo, ben je ge├»nteresseerd in echte seksuele ontmoetingen in jouw stad? Dus probeer deze pagina – http://www.lady4.fun Mijn profielnaam is Emma25, ik wacht op je, plus de site heeft mijn intieme foto’s ­čÖé

Hira Zamir

Begin nu met het verdienen van extra $ 15.000 tot $ 18.000 per maand door eenvoudig thuiswerk in deeltijd te doen. Vorige maand kreeg ik mijn 3e salaris van $ 17652 door deze baan slechts 3 uur per dag online te geven op mijn mobiel. Makkelijk werk te doen en hieruit te verdienen zijn gewoon geweldig. Iedereen kan dit nu vandaag krijgen en extra geld verdienen door de details hier te volgen ……..

http://Skjobs.com.nu/

Geweldig die superman hij blijft populair net als onze Artiesten https://artiestenstal.nl

wpDiscuz