Steuntrekkende ‘Pico’ en Sabine gaan na veroordeling uitblazen in… exotisch vijfsterrenhotel

’t Is toch straf: een koppel marginale alcoholisten dat een geldboete krijgt, komt klagen dat ze die met hun uitkering niet kunnen betalen en dan op reis vertrekken richting peperduur vijfsterrenhotel! Even terug in de tijd. Walter Michiels en zijn lief Sabine, alle twee echte zuipschuiten, durven wel eens op elkaar te kloppen wanneer ze […]

’t Is toch straf: een koppel marginale alcoholisten dat een geldboete krijgt, komt klagen dat ze die met hun uitkering niet kunnen betalen en dan op reis vertrekken richting peperduur vijfsterrenhotel!


Even terug in de tijd. Walter Michiels en zijn lief Sabine, alle twee echte zuipschuiten, durven wel eens op elkaar te kloppen wanneer ze weer eens te diep in het glas gekeken hebben. Op een keer was het zo erg dat Walter ‘Pico’ Michiels het vals gebit uit Sabine’s mond sloeg, waarop zij hem dan weer met een mes te lijf ging. De zaak kwam voor de rechtbank en ze werden bij verstek veroordeeld tot het betalen van een boete en een gevangenisstraf van zes maanden. Walter lachte daar eens goed mee: met hun uitkering konden ze die boete toch niet betalen en aangezien men een kale kip toch niet pluimen kan…

Straffe story in DA vandaag. Twee madammen die anoniem wensten te blijven, boekten een mooie maar vooral dure vakantie in het vijfsterrenhotel Riu Touareg in Kaapverdië. Duur, want voor een weekje ben je daar al snel 1.500 euro kwijt. Per persoon, welteverstaan.

En of het marginale koppel van hun vakantie genoten heeft: “Meestal waren ze onder invloed. Ze schuifelden dan met zijn tweeën rond, elkaar ondersteunend. We hebben hen ook een joint zien roken. Als hij gedronken had, was Walter erg luidruchtig. Hij en zijn vriendin namen ook deel aan enkele uitstapjes en andere activiteiten en dat vond ik helemaal ongelooflijk. Dat was namelijk niet goedkoop”, aldus de dames in DA.

Wel ja, Walter en Sabine hebben genoten van hun vakantie in Kaapverdië. Dat zegt Walter zelf in hetzelfde boekske: “We hebben een fantastische vakantie gehad. De volgende keer gaan we naar Mexico. Liever Brazilië, tijdens de wereldbeker, maar dan zitten we al in Italië.”

De steuntrekkenden reizen er lustig op los dus. Hoe ze aan die centen komen? “Als je een beetje sober leeft, kan je sparen.” Zo simpel is dat!

Onder vindt u enkele kiekjes van het hotel waar Walter en Sabine gezamenlijk een stuk in hun kraag kapten. (SL)

Reacties

wpDiscuz