The Devil Next Door: Netflix docuserie onthult dubbelleven van nazi beul

True crime op z’n best!

True crime is een genre dat werkt op Netflix en er staat weer een toppertje op de streamingsdienst: The Devil Next Door. De serie gaat over John Demjanjuk, een gepensioneerde automechanieker met een duister verleden. Hij wordt ervan beschuldigd niemand minder dan ‘Ivan The Terrible’ te zijn, een Oekraïense SS bewaker die werkzaam was in het concentratiekamp Treblinka. Hij stond bekend als een beul die zijn slachtoffers tot het einde martelde op zeer gruwelijke wijze.

Demjanjuk leefde 59 jaar ‘undercover’, maar zijn rechtszaak leidt uiteindelijk tot de ontdekking van heel veel duistere geheimen. Bovenal is het ook een race tegen de klok. De serie, die te bekijken is op Netflix, is gemaakt door Daniel Sivan (The Oslo Diaries) en Yossi Bloch (Poisoned). Hieronder alvast de trailer.

 

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Biyiy 54630

Google betaalde voor al het online werk van thuis van $ 16.000 tot $ 32.000 per maand. De jongere broer zat drie maanden zonder werk en een maand geleden was haar cheque $ 32475, werkte ze 4 uur per dag thuis en kon het verdienen nog groter zijn … Dus ik begon ..

http://Webpay9.com/

Saraa

dus wil je live chatten zonder grenzen schaa mteloos chatten over je sexy sletvrouw / vriendin in privé? Een op een?
kamernaam VICHENTZA op http://www.USmedia.top

wpDiscuz