Trailer: Makers van Peaky Blinders lanceren een remake van A Christmas Carol

Het ziet er goed uit!

We zullen eerlijk zijn: wij zitten niet echt te wachten op al die kleffe kerstfilms die er zitten aan te komen! Gelukkig voor ons is er Netflix, en dan vooral de makers van de topserie Peaky Blinders. Zij komen zowaar met een remake van A Christmas Carol in een miniserie.

De inspiratie komt van het verhaal A Chrismas Carol van Charles Dickens, dat al dateert uit 1843. De serie is in de stijl van Peaky Blinders en er is zelfs in de trailer een stukje loods uit die reeks te zien. Het verhaal is nagenoeg iedereen bekend: Ebenezer Scrooge vindt geld helemaal het einde van de wereld en iedereen haat hem daarom. Drie geesten komen bij hem op bezoek om hem even met de neus op de feiten te drukken. BAFTA-winnaar Nick Murphy neemt de regie op zich, Guy Pearce is te zien als Scrooge en zelfs Tom Hardy is betrokken bij het project. De verwachtingen liggen dus hoog!

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emma

Ik nodig je uit voor een privé-seksclub – http://getmeets.com
Dit is de beste plek om een sekspartner te vinden!

Cofego

Begin nu met het verdienen van $ 17k of meer door eenvoudig en eenvoudig vanuit huis te werken. Vorige maand heb ik $ 18642 ontvangen van deze online job door het gewoon 2 uur per dag te geven op mijn laptop. Iedereen kan nu deze thuisjob krijgen en beginnen met het verdienen van echt geld online door gewoon de details hier te volgen ……….

http://Erfolg90.com

wpDiscuz