Trailer: The Last Full Measure, nieuwe oorlogsfilm met Samuel L. Jackson

Ziet er veelbelovend uit!

Fans van oorlogsfilms mogen op dit moment zeker en vast niet klagen, met o.a. de steengoede prenten Midway en 1917. En aan dat lijstje mogen we nu ook The Last Full Measure, met Samuel L. Jackson toevoegen.

De film van Roadside Attractions vertelt het waargebeurde verhaal van een USAF Pararescue dokter, genaamd Airman William H. Pitsenbarger Jr. Hij redde meer dan zestig soldaten tijdens de Vietnamoorlog. 32 jaar later onderzoekt Scott Huffman namens het Pentagon een decennia oude aanvraag voor een Medal of Honor voor Pitsenbarger. Maar hij stuit daarbij op een samenzwering en zet zijn eigen carrière op het spel.

De cast mag er wezen: onder anderen Jeremy Irvine, Sebastian Stan, William Hurt, Christopher Plummer, Diane Ladd, Samuel L. Jackson, Peter Fonda, Ed Harris, Grant Gustin, Bradley Whitford, Michael Imperioli, Alison Sudol, Amy Madigan, Linus Roache, John Savage, Robert Pine en Ser’Darius Blain spelen een rol. The Last Full Measure draait vanaf eind januari 2020 in de bioscopen.

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Agata

Ik wil een man vinden voor vergaderingen bij mij thuis, schrijf me de link ~ https://bit.ly/2rzzZz2 ~
xx18++x

Emma

Ik nodig je uit voor een privé-seksclub – http://getmeets.com
Dit is de beste plek om een sekspartner te vinden!
Daar wacht ik op je 🙂

Lana

Ik ben op zoek naar een man voor een gratis relatie, we kunnen beginnen met communicatie via deze site – http://lady4.fun

wpDiscuz