Twee radiopresentatoren doen elkaar smakelijk binnen (video)

“Het doel heiligt de middelen” is hier wel een gepaste uitspraak. Doel? Geld bijeen zamelen voor die arme stakkers in de Filipijnen. Middel? Elkaar eens lekker aflikken. Ideaal.De kussers van dienst zijn Q-Music-presentator Kürt Rogiers en MNM-stem Ann Reymen. Deze twee zijn alvast geen vreemden van elkaar als het aankomt om een stevige mondafdruk achter […]

“Het doel heiligt de middelen” is hier wel een gepaste uitspraak. Doel? Geld bijeen zamelen voor die arme stakkers in de Filipijnen. Middel? Elkaar eens lekker aflikken. Ideaal.De kussers van dienst zijn Q-Music-presentator Kürt Rogiers en MNM-stem Ann Reymen. Deze twee zijn alvast geen vreemden van elkaar als het aankomt om een stevige mondafdruk achter te laten. In 2010 maakten ze al eens hun belofte waar, om elkaar innig te zoenen, wanneer er veel sms’jes binnenstroomden voor de geldinzameling van Haïti.

Nu, drie jaar later, daagde Ann haar kuspartner van toen nog eens uit via een Twitter-boodschap om hetzelfde te doen, maar dan om de Filipijnen te steunen. Rogiers had precies niet veel bedenktijd nodig en verraste Reymen vandaag met een bezoekje in de MNM-studio.

Bekijk hier hoe dat afliep. (DR)

Reacties

wpDiscuz