UNIEKE PROMO! Lukaku blijft maar scoren: pak NU maar liefst 10(!) keer je inzet voor doelpunt tegen Liverpool!

Romelu Lukaku is dit seizoen niet af te stoppen. Niet alleen scoort de aanvaller voor Man Utd, hij doet het ook voor de Rode Duivels. De spits zit in de vorm van zijn leven. Dat moet hij nu zien te bewijzen tegen Liverpool. Via Ladbrokes kan je NU alvast genieten van een HEERLIJKE promotie! SPEEL […]

Romelu Lukaku is dit seizoen niet af te stoppen. Niet alleen scoort de aanvaller voor Man Utd, hij doet het ook voor de Rode Duivels. De spits zit in de vorm van zijn leven. Dat moet hij nu zien te bewijzen tegen Liverpool. Via Ladbrokes kan je NU alvast genieten van een HEERLIJKE promotie!

SPEEL NU MEE! Lukaku is ook trefzeker tegen Liverpool: 10 keer je inzet! KLIK HIER!

Wees er maar zeker van dat ze bij Liverpool op hun hoede zullen zijn voor Lukaku. De Rode Duivel was dit seizoen in 10 wedstrijden goed voor 11 doelpunten. Geweldige cijfers, die heel wat verdedigers in de Premier League angst zullen aanjagen.

De spits speelde tot dusver 7 competitiewedstrijden voor de Mancunians. In 6 wedstrijden daarvan kon hij de netten doen trillen. Ook bij de Rode Duivels doet de spits het goed, met 5 doelpunten in de 3 laatste wedstrijden.

Met het Everton-verleden van Lukaku wordt de wedstrijd tegen Liverpool natuurlijk nog ietwat specialer. In de 13 gespeelde wedstrijden tegen Liverpool was hij goed voor 5 doelpunten. Simon Mignolet is dus gewaarschuwd. Ook bij Ladbrokes geloven ze in een doelpuntje van Lukaku en bieden ze een heerlijke promotie aan. Als hij scoort krijg je maar liefst 10(!) keer je inzet terug!

Facts:

  • Lukaku scoorde 11 keer in 10 wedstrijden voor Man Utd;
  • Lukaku scoorde in 6 van de 7 competitiewedstrijden in de Premier League;
  • Lukaku scoorde 5 keer in 13 wedstrijden tegen Liverpool;
  • Lukaku scoorde 5 doelpunten in de 3 laatste interlands voor de Rode Duivels.

SPEEL NU MEE! Lukaku is ook trefzeker tegen Liverpool: 10 keer je inzet! KLIK HIER!

Hoe speel je mee?

Klik op één van de links in het artikel.
Open een rekening bij de bookmaker en stort minstens €10;
Ontvang €100 als Lukaku scoort!

Reacties

wpDiscuz