Vader woest nadat DNA-test bevestigt dat één van zijn tweelingzonen een andere vader heeft

Een Vietnamese vader van een tweeling kreeg nogal vaak de opmerking dat één van zijn zonen heel hard op hem leek en de andere echt absoluut niet. Zeer bizar en de man drong er dan ook op aan bij zijn vrouw om de 2-jarige kinderen een DNA-test te laten doen. Wat daar ontdekt werd, sloeg […]

Een Vietnamese vader van een tweeling kreeg nogal vaak de opmerking dat één van zijn zonen heel hard op hem leek en de andere echt absoluut niet. Zeer bizar en de man drong er dan ook op aan bij zijn vrouw om de 2-jarige kinderen een DNA-test te laten doen. Wat daar ontdekt werd, sloeg zowel de vader als de dokters met verstomming. De moeder daarentegen had het wellicht een beetje zien aankomen.

De Vietnamese man blijkt namelijk slechts van één van zijn zonen de vader te zijn, de andere ‘zoon’ zou een andere vader hebben. Zeer bizar naargelang beide logischerwijze samen zijn geboren. In eerste instantie werd nog gedacht dat het ziekenhuis een fout had gemaakt en dat ze hen het verkeerde kind hadden meegegeven. Een extra test bevestigde echter dat de vrouw daadwerkelijk de biologische moeder is van de tweeling en ze blijkt tegelijkertijd dus ook een grote bedrieger te zijn.

De dokters vertelden dat dit zeer uitzonderlijk is en nog maar enkele keren is voorgekomen over de gehele wereld (in zoverre dat mensen op de hoogte zijn). Tijdens de vruchtbare periode van de vrouw zouden er twee eitjes van haar bevrucht zijn geweest, elks door een spermacel van een andere man. Naargelang een vrouw slechts 12 tot maximum 48 uur per maand vruchtbaar is en een man zijn sperma slechts enkele dagen overleeft, had de vrouw dus seks met haar man en zeer kort hierna had ze hem nog bedrogen (of vice versa). De kans dat al deze dingen tegelijkertijd voorkomen, is ongezien klein, maar deze vrouw had nu net de pech dat dit bij haar wel het geval was.

Het is niet bekend hoe dit gezin hun gigantische familie-crisis zal oplossen. (MG)

Bron: Mirror

Reacties

wpDiscuz