Vandaag bijna 30 graden, deze geweldige zwembaden onder 150 euro zorgen wel voor verkoeling

Een zwembad in de tuin

We zijn nog maar mei, maar vanaf vandaag is het 30 graden, bijna tropische temperaturen dus. Naar een openbaar zwembad kunnen we nog niet gaan dus de ideale moment om eens een zwembad in je tuin te zetten.

Natuurlijk wil je geen plonsbadje, maar een deftige aankoop doen als je dan toch een zwembad neerzet. Wat zijn nu echter de toppers zonder dat het je een klein fortuin kost? Wij zochten het voor je uit.

Intex Opblaasbaar zwembad met stoeltje

Niet onmiddellijk het zwembad waar je baantjes in gaat zwemmen, maar meer dan groot genoeg om lekker languit in te liggen met drie vrienden. Kers op de taart is dat het zwembad zelfs een gat heeft om drank in te zetten. Wat zonnen in je zwembad met een pintje kan dus perfect.

Je kan het Intex Opblaasbaar zwembad hier kopen.

Bestway Zwembadset Fast Set 457×84 cm

Wil je het lekker groot? Dan is dit Bestway zwembad echt de moeite. Met bijna 5 meter breed kan je meer doen dan enkel wat spartelen. Momenteel mag het natuurlijk niet in verband met social distancing, maar je zou gezellig met 10 mensen hier kunnen in zetten en nog meer dan genoeg plaats hebben.

Je kan het Bestway Zwembadset Fast Set hier kopen.

Intex – Easy set Zwembad – 305 x 76 cm

Dit zwembad is bijna een meter diep en meer dan 3 meter breed. Een behoorlijk goed en stevig zwembad voor eigenlijk een spotprijs. Voor veel soortgelijke zwembaden betaal je normaal al het dubbele van de prijs. Er is overigens een filterpomp voorzien voor optimale reiniging.

Je kan het Intex – Easy set Zwembad hier kopen.

Bestway Steel Pro 300 x 201 x 66 cm

Dit zwembad van Bestway is qua grootte al absoluut geen kattenpis meer en kost nog steeds minder dan 100 euro. Met een lengte van 3 meter en een breedte van 2 meter kan je zowaar al een beetje ‘zwemmen’. De metalen frames zorgen voor een topkwaliteit waardoor deze zeker thuishoort in het rijtje met beste prijs/kwaliteit.

Je kan het Bestway Steel Pro zwembad hier kopen.

Intex – Opblaaszwembad Shootin’ Hoops Basketbal

Wil je meer dan alleen wat in het water liggen, dan is dit zwembad inclusief basketbalring wel een heel leuk tijdverdrijf. Tof voor de kids, maar als je zelf graag met ballen speelt ook ideaal natuurlijk. Het zwembad is bijna ook 3 meter lang, dus nog steeds groot genoeg voor de rustpauzes zonder basketbal.

Intex – Opblaaszwembad Shootin’ Hoops Basketbal hier kopen.

Als het toch meer dan 100 euro mag zijn: EXIT Wood zwembad

Indien je toch bereid bent om meer dan 100 euro te spenderen dan is misschien wel het EXIT Wood Zwembad je ding onder het ‘oog wil ook wat’. Dit zwembad heeft een meer dan goede grootte, maar ziet er vooral fantastisch uit. Ideaal als je geen zin hebt om lelijk blauw plastiek in je tuin te zien staan.

Je kan het EXIT Wood zwembad hier kopen.

 

Reacties

wpDiscuz