Verdien een centje op ‘Super Sunday’

In de Jupiler Pro League komen vanmiddag de topploegen in actie. En dus kunnen we weer genieten van hoogstaand voetbal, een frisse pint en… extra zakgeld! Club Brugge – Standard Een absolute topwedstrijd pur sang staat vanmiddag op het programma in West-Vlaanderen. De bezoekers moeten het doen zonder Jelle Van Damme die geschorst moet toekijken […]

In de Jupiler Pro League komen vanmiddag de topploegen in actie. En dus kunnen we weer genieten van hoogstaand voetbal, een frisse pint en… extra zakgeld!

Club Brugge – Standard

Een absolute topwedstrijd pur sang staat vanmiddag op het programma in West-Vlaanderen. De bezoekers moeten het doen zonder Jelle Van Damme die geschorst moet toekijken na een domme rode kaart tegen Lierse. Het is ook een beetje nu of nooit voor trainer Guy Luzon die zich geen nieuwe nederlaag kan veroorloven.
En dus zullen de bezoekers vanmiddag extra gedreven zijn om Club Brugge het vuur aan de schenen te leggen. Geloof jij dat ze daar ook in zullen slagen? Waag dan een gokje op een overwinning voor Standard. Via BesteOdds.be krijg je immers 4,60 keer je inzet terug.

Anderlecht – Racing Genk

Ook in het Astridpark twee topploegen die elkaar in de ogen kijken. Al stokt de motor al te vaak bij de bezoekers. Sinds de komst van Alex McLeish gaat het echter beter met de Limburgers. En leider RSC Anderlecht? Die blijkt op Europees niveau te kort te komen maar zou geen moeite mogen hebben met RC Genk.
Of geloof jij toch in een overwinning voor de bezoekers? Via BesteOdds.be krijg je dan 5,25 keer je inzet terug. Speel je liever op zeker? 1,60 keer je inzet met een overwinning van Anderlecht.

Lokeren – KV Oostende

Moeilijk in te schatten wie in de laatste wedstrijd van de tiende speeldag aan het langste eind zal trekken. KV Oostende speelt steeds mooi voetbal, maar Lokeren kan rekenen op een uitstekende Hans Vanaken.
Wij zien de troepen van trainer Fredje Vanderbiest vanavond de overwinning mee naar huis nemen. En wat blijkt? Via BesteOdds.be krijg je dan maar liefst 4,80 keer je inzet terug. Niet aarzelen!

Reacties

wpDiscuz