Vlaamse schone schittert in Spaanse Vogue (video)

Wie er nog aan twijfelt dat we hier in Vlaanderen bijzonder lekkere dames hebben, moet maar eens naar onze ‘Meisjes van bij ons’ kijken. Ook de Spaanse Vogue heeft dat nu ontdekt, want zij schakelden een oer-Vlaamse deerne in voor hun nieuwe promo-spot. Ons kennersoog herkende onmiddellijk de lieftallige Charlotte Verplancke, een model uit Sint-Niklaas, waar […]

Wie er nog aan twijfelt dat we hier in Vlaanderen bijzonder lekkere dames hebben, moet maar eens naar onze ‘Meisjes van bij ons’ kijken. Ook de Spaanse Vogue heeft dat nu ontdekt, want zij schakelden een oer-Vlaamse deerne in voor hun nieuwe promo-spot. 
Ons kennersoog herkende onmiddellijk de lieftallige Charlotte Verplancke, een model uit Sint-Niklaas, waar we al met veel plezier mee samenwerkten. Ze scheert tegenwoordig hoge toppen, dus was het de moment om haar wat vragen te stellen!

Mooie beelden! Mogen we je nu een topmodel noemen?
Charlotte Verplancke: “Haha! Je weet nooit wanneer je juist een ‘topmodel’ bent, maar volgens mij is dat pas wanneer je al een paar goede shows hebt gelopen. Ik doe volgende maand pas mijn allereerste fashion week! Hopelijk draait het allemaal wat goed uit, maar deze spot is wel één van de beste ervaringen die ik al heb opgedaan.”

Wat staat er dan op het programma?
Charlotte Verplancke: “In januari mik ik op de haute couture in Parijs, in februari zou het dan de fashion week zijn, eveneens in Parijs. We gaan daar mee beginnen en dan zien we wel waar dat op uitdraait”.

Heb je geen schrik van de hoge eisen in dat wereldje? Anorexia en dergelijke?
Charlotte Verplancke: “Nee, ik sta volgens mij nogal sterk in mijn schoenen. Als het nodig en mogelijk is, zal ik wel wat afvallen, maar ik wil het zelf nog mooi vinden. Ik voel me heel vereerd dat ik dit allemaal mag meemaken. Moest je me dit vijf jaar geleden gezegd hebben, had ik eens goed gelachen. We zullen wel zien wat er komt, ik durf niet te veel te hopen en ik geniet gewoon met volle teugen!” (KA)

Bekijk hier de video met Charlotte: 

Reacties

wpDiscuz