Vogue wil Miley Cyrus niet langer als “rolmodel” op de cover

Ook al tonen de meer dan 70 miljoen views op YouTube aan dat ze populairder is dan ooit, Vogue ziet popidool Miley Cyrus liever niet langer op de cover van het magazine staan. Hoofdredactrice Anna Wintour heeft Cyrus na haar “wansmakelijk” optreden op de MTV Video Music Awards van het voorpagina van de decembereditie laten […]

Ook al tonen de meer dan 70 miljoen views op YouTube aan dat ze populairder is dan ooit, Vogue ziet popidool Miley Cyrus liever niet langer op de cover van het magazine staan. Hoofdredactrice Anna Wintour heeft Cyrus na haar “wansmakelijk” optreden op de MTV Video Music Awards van het voorpagina van de decembereditie laten halen.

In het maandblad werd Cyrus omschreven, die enkele jaren geleden covers van Vogue nochtans als “te suggestief” omschreef, als nieuw rolmodel voor jonge vrouwen. Maar nadat die eind augustus samen met Robin Thicke in weinig verhullende lingerie een dansje opvoerde voor de ogen van de hele wereld, dacht Wintour daar wel anders over. De foto’s waren nochtans al gemaakt.

Lees ook:

Beeld: YouTube

Reacties

wpDiscuz