Voila: de tape met de racistische bedreigingen van Mel Gibson

Het zat er aan te komen: nadat de ex-vrouw van Mel Gibson, Oksana Grigorieva, de acteur eerst had beschuldigd van racistische bedreigingen aan haar adres, en daarna had gemeld dat er bewijsmateriaal van is, heeft dat materiaal ook het internet bereikt. Een kwestie van tijd, anno 2010. Beluister hieronder hoe Mel Gibson tekeer gaat tegen […]

Het zat er aan te komen: nadat de ex-vrouw van Mel Gibson, Oksana Grigorieva, de acteur eerst had beschuldigd van racistische bedreigingen aan haar adres, en daarna had gemeld dat er bewijsmateriaal van is, heeft dat materiaal ook het internet bereikt. Een kwestie van tijd, anno 2010. Beluister hieronder hoe Mel Gibson tekeer gaat tegen z’n ex.

Eerst gaat Mel Gibson nog tekeer over de borsten van Oksana (nep en veel te groot, volgens hem) waarna hij tot z’n uitspraak komt die ‘m de komende jaren zal blijven achtervolgen:

"You look like a fucking pig in heat, and if you get raped by a pack of niggers, it will be your fault."

Enfin, u kan de ruzie en de dreigementen hieronder beluisteren. Erg fraai is de audiotape niet al zal dat de Russische zangeres momenteel worst wezen. Haar toekomst ziet er ongetwijfeld op financieel vlak prima uit. Wat ons betreft: ze mag het hebben. 

 

Reacties

wpDiscuz