De vrienden van 14-jarige Andy vinden zijn moeder ‘een verdomd geil wijf’, wat vind jij?

Een heerlijke klassieker

De Vlaamse Andy en zijn moeder Bieke deden een hele tijd geleden mee aan het Nederlandse programma ‘Hotter than my Daughter’. Deze uitzending was wellicht één van de hoogtepunten van het programma. Hier schrijven zonen of dochters hun eigen moeder in omdat ze zich wat schamen voor de kleding van hun moeder. Meestal zie je vrouwen die denken dat ze jonger zijn dan hun eigen kind en zich dan ook zo kleden.

Andy was ook niet echt trots op de looks en outfits van zijn moeder. Zo moest hij maar al te vaak horen van zijn vrienden dat ze zijn moeder Bieke een sletterige MILF vonden of een ‘lekker geil wijf’. Over smaken vallen te twisten, maar we kunnen niet ontkennen dat we best begrijpen waarom Andy zich af en toe wel eens schaamt voor zijn moeder.

Zijn moeder voor de make-over:

Het is natuurlijk een make-over programma en Bieke kreeg van de programmamakers dan ook een transformatie. Veel beter of niet? Oordeel even zelf.

Zijn moeder na de make-over:

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Jan

Die werkt dan ook als erotische masseur in brasschaat 🙂

M. Ongool

Randdebielen bij Clint : dit artikel is reeds zo oud als de straat

Den Deze

Eerlijk is eerlijk : er staat “klassieker” in de subtitel.
Wat niet wegneemt dat het ongelooflijk debiel blijft dat de content van deze “mannensite” bepaald wordt door puberale stagiairs die net tetten hebben ontdekt op internet.

wpDiscuz