Vrouw betrapt haar bedriegend lief op Tinder en neemt vervolgens op een heerlijke manier wraak

Ze gaf hem een nieuw profiel dat iets beter bij hem past.

Tinder gebruiken wanneer je in een relatie zit, is nooit slim. Indien je wat pech hebt dan kom je namelijk iemand bekend tegen op de dating-app. In het ergste geval ontdekt je vrouw jouw profiel en dan bestaat er geen uitleg om dit te verklaren. Zeggen dat je gewoon ‘wat toffe mensen wil leren kennen’, zal bij 99% van de vrouwen resulteren in een ferme slag op je smoel.

Ook de kerel uit onderstaande foto mocht het gaan uitleggen bij zijn lieftallige vrouw. De dame in kwestie was haar bedrieger echter kotsbeu nadat ze de Tinder-app ontdekte op zijn smartphone en besloot om hem een ‘licht’ aangepast profiel te geven. We zijn alvast benieuwd hoe vaak hij nog naar links werd geswiped.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Den Deze

Als ge iemand pakt met een laagbegaafde kevinmuil moet ge achteraf ook niet bleiten he.

Emma

Hallo heren, ik ben geïnteresseerd in geheime ontmoetingen met een man. Ik ben 24 jaar oud, onlangs na scheiding, en ik wil niet altijd een man. Ik nodig u uit om contact met mij op te nemen via deze portal: http://www.lady4.fun

Scar

Fuck off

Kevin

Wat is er mis met een Kevib

Den beire

Misschien eerst uwen eigen naam juist leren typen

KEVIN V

Definieer kevinmuil aub .. ?

Ede Walker

Ik heb $ 21746 ontvangen in mijn laatste 4 weken door gewoon thuis vanuit mijn parttime online te werken. Ik ben 2 maanden geleden bij deze functie gekomen en in mijn eerste maand heb ik gemakkelijk $ 20159 ontvangen zonder online werkervaring te hebben. Iedereen kan deze baan vandaag krijgen en echt geld gaan verdienen door de instructies op deze website te volgen.

http://Webpay9.com/

wpDiscuz