VTM: “Bachelor Jeoffrey was een noodoplossing”

De reputatie van Bachelor Jeoffrey Brabanders (26) is zo goed als naar de vaantjes. VTM voerde hem op als de begeerlijkste vrijgezel van Vlaanderen die de harten moet veroveren van 16 giechelende grieten. Maar nu komt uit dat de commerciële omroep eigenlijk een andere ‘womanizer’ voor ogen had. Bachelor Jeoffrey was slechts een noodoplossing voor […]

De reputatie van Bachelor Jeoffrey Brabanders (26) is zo goed als naar de vaantjes. VTM voerde hem op als de begeerlijkste vrijgezel van Vlaanderen die de harten moet veroveren van 16 giechelende grieten. Maar nu komt uit dat de commerciële omroep eigenlijk een andere ‘womanizer’ voor ogen had.
Bachelor Jeoffrey was slechts een noodoplossing voor de programmamakers van The Bachelor. De jongeman was niet de begeerlijke vrijgezel die de commerciële zender eerst wou opvoeren, integendeel. The Bachelor is nog maar net van start gegaan, maar toch ligt Jeoffrey al zwaar onder vuur. Hij zou niet de rijke en charmante vent zijn waarop veel vrouwen zitten te wachten.

Hij zou onder andere een faillissement boven zijn hoofd hebben hangen, maar Jeoffrey hoort het in keulen donderen. “Net als elke ondernemer investeer ik en soms mondt dat uit in jaarrekeningen met een negatieve balans”… Maar het blijft niet bij geruchten over zijn financiële situatie. Zo zou Jeoffrey ook een verloving achter de rug hebben. Toen hij amper 22 was, vroeg hij zijn toenmalige vriendin ten huwelijk, maar hun relatie strandde nog voor de geplande bruiloft.

Niet alleen Jeoffrey heeft ondertussen een veelbesproken reputatie. Hij lijkt uit een perfecte doktersfamilie te komen, maar niets is minder waar… Zijn steenrijke vader is arts, maar heeft een aantal bedenkelijke beschuldigingen achter zijn naam staan. Een populaire wielrenner uit Limburg gebruikte  in 2002 vitaminepreparaten van dokter Brabanders. Later bleek er doping in het middeltje te zitten…

De Bachelor wenst geen mondelinge commentaar te geven over zijn wankelende imago en de reputatie van zijn familie. VTM ketst eveneens nieuwsgierige journalisten af. Heeft de commerciële omroep lichtelijk spijt van zijn keuze? Het lijkt er zo op… (HB)

Reacties

wpDiscuz