VTM bant Goedele Liekens van het scherm

Goedele Liekens, verreweg onze intelligentste Miss België van de voorbije dertig jaar, krijgt op professioneel vlak de wind van voren: VTM schrapt haar talkshow ‘Goedele op Dinsdag’ na tegenvallende kijkcijfers.De commerciële zender gooide vorig jaar ‘Goedele Nu’ al buiten, dit jaar is het de beurt aan haar nieuwe talkshow. Het programma stond recht tegenover ‘De […]

Goedele Liekens, verreweg onze intelligentste Miss België van de voorbije dertig jaar, krijgt op professioneel vlak de wind van voren: VTM schrapt haar talkshow ‘Goedele op Dinsdag’ na tegenvallende kijkcijfers.
De commerciële zender gooide vorig jaar ‘Goedele Nu’ al buiten, dit jaar is het de beurt aan haar nieuwe talkshow. Het programma stond recht tegenover ‘De Laatste Show’ geprogrammeerd, wat een vrij ondankbare positie is voor een nieuw programma.

De oorzaak van de tegenvallende cijfers zou onder andere ‘een gebrek aan chemie’ zijn tussen Goedele en haar praatgasten. Ach Goedele, dan had je ons beter even uitgenodigd… Over chemie zou je niet te klagen hebben!

Goedele nam deze reeks op met haar eigen productiehuis ‘Jok Foe’, maar ook dat mocht niet baten. Toch zijn beide partijen nog steeds in gesprek om te bekijken in hoeverre een verdere samenwerking nog mogelijk is.

De talkshow beantwoordde dan misschien niet aan de hoge verwachtingen die VTM er aan stelde, maar ons kon ‘La Liekens’ wel bekoren: met een aantal controversiële onderwerpen zoals de degoutante pedofiel Ad van den Berg en natuurlijk de uitzending waarin Lesley-Ann Poppe toelichting geeft bij de spraakmakende slagroomfoto’s die een niet nader genoemde website had gepubliceerd. Omdat we ongelofelijke fans van de grootste decolleté van Vlaanderen zijn, vonden we het een mooie gelegenheid om dat fragmentje van Goedele Nu nog eens mee te geven! (KA)

Reacties

wpDiscuz