Walter ‘Pico’ Michiels klopt zijn huurappartement aan gort: “Ik kak liever op een emmer” (video)

Zijn huisbaas is ziedend, maar Walter zelf ziet het probleem niet zo goed. Walter Michiels: ooit begon hij als beloftevol acteur en speelde hij ‘Pico’ in ‘FC De Kampioenen’. Helaas kreeg hij van al dat acteren veel te grote dorst, koos nooit water en zoop-ie zichzelf de marginaliteit in. Als Walter te diep in het […]

Zijn huisbaas is ziedend, maar Walter zelf ziet het probleem niet zo goed.


Walter Michiels: ooit begon hij als beloftevol acteur en speelde hij ‘Pico’ in ‘FC De Kampioenen’. Helaas kreeg hij van al dat acteren veel te grote dorst, koos nooit water en zoop-ie zichzelf de marginaliteit in.

Als Walter te diep in het glas gekeken heeft, dan komt daar wel eens heibel van. De ene keer knijpt hij ongevraagd in een vrouwenborst, de andere keer klopt hij het kunstgebit uit zijn vriendin d’r mond.

Deze week sloeg hij in een zotte bui een raam uit zijn huurappartement. Zijn huisbazin kwam ter plaatse, daar in Tienen en de ruzie liep zo hoog op dat de politie erbij moest gehaald worden.

Dat raam bleek niet het enige te zijn: ook waren er tegels uitgebroken in de badkamer, hangt geen enkele deur nog op zijn plaats enzovoort. Volgens de huisbaas is Walter zijn appartement aan het afbreken, Michiels zelf noemt dat ‘renoveren’. En inrichten naar zijn zin. Zo werd ook de toiletpot uitgebroken. “Ik kak liever in een emmer”, is Walter zijn uitleg. “Dat heeft veel voordelen. Je kan niet op de pot blijven zitten om nog wat te drinken of te roken. Behoefte doen, poep afspoelen in het bad en klaar. Veel properder toch, niet?” zo vertelde hij aan de krant. “De ramen heb ik ook wat aangepast. Ik vind dat het er al goed uitziet. Alles wat ik hier gedaan heb, heb ik zeer bewust zo gedaan.”

De huisbazin wilde Walter ‘Pico’ Michiels met zijn klikken en klakken uit het afgebroken appartement zwieren maar toen de politie liet weten dat dit niet zomaar kon, werd de vrouw woest en moest er een tweede blauwe ploeg ter plaatse komen, zo lezen we vandaag in HLN. De ex-acteur zelf, die bleef vooral rustig. (SL)

Reacties

wpDiscuz