Walter ‘Pico’ Michiels ramt vals gebit uit mond vriendin

Die sympathieke Pico uit FC De Kampioenen? Allemaal schijn. In het echt is acteur Walter Michiels een agressieve gek met een caravan. En onlangs mocht zijn vriendin nog eens kennismaken met dat agressieve trekje.Het gaat van kwaad naar erger met Walter Michiels a.k.a Pico uit FC De Kampioenen. Een tijdje geleden haalde hij zo hard […]

Die sympathieke Pico uit FC De Kampioenen? Allemaal schijn. In het echt is acteur Walter Michiels een agressieve gek met een caravan. En onlangs mocht zijn vriendin nog eens kennismaken met dat agressieve trekje.
Het gaat van kwaad naar erger met Walter Michiels a.k.a Pico uit FC De Kampioenen. Een tijdje geleden haalde hij zo hard uit naar zijn vriendin Sabine M. dat haar vals gebit loskwam. Vervolgens trok hij haar met de haren uit de zetel en bewerkte hij haar smoelwerk met een bezemsteel. Goed voor vier maanden cel, althans als de rechter daar zo over beslist.

Vreemd genoeg herinnert de voormalige topacteur zich niets meer van het uit de hand gelopen onderonsje, maar zelfs zijn advocaat gelooft hem niet meer. “Het lijkt ons aangewezen een deskundige aan te stellen om de lichamelijke en geestestoestand van mijn cliënt te onderzoeken. Het is bijna onmogelijk om met hem een normaal gesprek aan te knopen”, klonk het.

Misschien toch maar even de fles links laten liggen, Walter? Zou trouwens ook goed zijn voor zijn gezondheid, want die hield hem vorige week thuis van de rechtbank door een lichte beroerte. En tot overmaat van ramp kan er geen drubbel meer bij in de emmer van zijn vriendin. Met een broodmes in de hand dreigde zij hem kapot te maken als hij nog een vinger naar haar zou uitsteken. Een dreigement dat mogelijk goed is voor vier maanden cel met uitstel.

Met andere woorden: kans is groot dat we hem binnenkort nóg eens zien moonen voor gans Vlaanderen… (KDN)

Reacties

wpDiscuz