Walter White is terug! (video)

Ook zo aangedaan dat een topreeks als ‘Breaking Bad’ nooit een vervolg zal kennen vanwege de – spoiler alert – dood van Walter White? Dan hebben we goed nieuws voor jou: Walter White is eigenlijk alive and kicking. En het wordt nog beter!Bryan Cranston, de acteur die op legendarische manier gestalte gaf aan Walter White, […]

Ook zo aangedaan dat een topreeks als ‘Breaking Bad’ nooit een vervolg zal kennen vanwege de – spoiler alert – dood van Walter White? Dan hebben we goed nieuws voor jou: Walter White is eigenlijk alive and kicking. En het wordt nog beter!
Bryan Cranston, de acteur die op legendarische manier gestalte gaf aan Walter White, de chemieleraar die het schopte tot drugsbaron, zette afgelopen weekend Las Vegas in vuur en vlam tijdens Electric Daisy Carnaval. Hij kwam het podium op tijdens de set van Above & Beyond. Die hebben immers een nummer dat ‘Walter White’ heet.

Cranston sprak de befaamde woorden ‘Say my name’, een quote uit de reeks die de liefhebbers wel zullen herkennen. Het publiek ging uit zijn dak.

Maar er is meer goed Walter White nieuws: in de spin-off van de reeks zou hij zijn opwachting gaan maken. Better Call Saul, een Netflix-productie, draait rond de bekende advocaat van Breaking Bad. De producer van de show will Cranston zien opduiken in de prequel. Het is nog niet voor direct, maar de gesprekken zijn alvast lopende. In de tussentijd zou Cranston ook een aflevering van de reeks regisseren.

Hieronder vind je alvast de beelden van afgelopen weekend. Walter White, it is. Of Heisenberg voor de liefhebbers. (KA)

Reacties

wpDiscuz