Wat kan je doen met een raketijsje? (video)

Kijk nog even snel mee want producent Ola stopt ermee.

Althans, dat wilden ze bij Ola laten uitschijnen. De marketingafdeling van de producent ‘lekte’ iets te vroeg hun 1 aprilgrap waarin ze de stopzetting van dit wereldberoemde ijsje omwille van budgettaire redenen aankondigden. De kwakkel werd snel opgepikt en ging viraal. Direct werden door de fans van het kleurrijke ijsje al verschillende ‘Red-de-raket’-Facebookgroepen opgericht.

“De overweldigende reacties van duizenden raketfans heeft Ola doen smelten, waardoor de 1 april grap over het beroemdste waterijsje iets te snel uitlekte”, staat in het persbericht. Het bericht maakte deel uit van de ‘Talking Ice Cream’ campagne die bedoeld was om op 1 april onthuld te worden. Hoewel deze actie iets te vroeg naar buiten is gekomen, kunnen ze bij Unilever, het moederbedrijf van Ola, wel spreken van een succes. Velen namen het woord raketijsje ‘in de mond’ en het ijsje staat als vanouds terug op de kaart.

Het is overigens niet de eerste keer dat het raketijsje viraal gaat. Vorige keer, een zevental jaar geleden was het ene Philippe Geubels die het ijsje om een wel héél bijzondere reden in the picture bracht. En zeg nu zelf, hoe zou de wereld er zonder raketijsje uitzien? In ieder geval kan er dan onder de maten niet meer gestoeft worden ‘tot welke kleur je wel niet geraakt bent’. Een kleine sprong terug in de tijd…maar het blijft genieten…(JA)

Bron foto’s: Pinterest

Reacties

wpDiscuz