Wat steekt er daar nu door Rihanna’s tepel? (fotospecial)

De nieuwe kledingstijl van Rihanna is tamelijk eenvoudig: geen beha en een doorzichtig topje. Altijd hetzelfde? Neen, want de popster durft wel eens een originele tepelpiercing showen.Momenteel regent het mode in Parijs: overal vindt wel een modeshow van één of ander label plaats. Ook Rihanna bevindt zich in Parijs: modeshows gaan bezoeken is nu eenmaal […]

De nieuwe kledingstijl van Rihanna is tamelijk eenvoudig: geen beha en een doorzichtig topje. Altijd hetzelfde? Neen, want de popster durft wel eens een originele tepelpiercing showen.

Momenteel regent het mode in Parijs: overal vindt wel een modeshow van één of ander label plaats. Ook Rihanna bevindt zich in Parijs: modeshows gaan bezoeken is nu eenmaal één van haar favoriete bezigheden.

Afgelopen weekend zagen we haar op de afterparty van Balmain verschijnen in niet meer dan een doorzichtig topje.

Ook de Franse modeontwerper Jean Paul Gaultier, op de foto’s de meneer met het zwarte hemd en de zilveren Starwarsbroek, kreeg de diva over de vloer en ook nu koos ze voor een doorschijnend topje, zonder beha. Geen kat die daar nog van opkeek natuurlijk, enkel haar tepelpiercing viel er in het oog. Die had namelijk verdacht veel weg van een… inox spijker. (SL)

Reacties

wpDiscuz