We denken dat je een golddigger hebt gevangen kerel, nu moet jij het nog beseffen

Man man man

Maak kennis met Jorge, deze arme kerel uit onderstaande video was overtuigd dat hij de liefde van zijn leven had gevonden. Het enige probleem was dat zij in Rusland woonde en om haar te overtuigen naar de Verenigde Staten te verhuizen, beloofde hij haar alle luxe ter wereld.

90 dagen om te trouwen

Wanneer ze daadwerkelijk arriveerde, was Jorge duidelijk zo stapelverliefd dat hij niet meer besefte dat hij wel een heel grote golddigger aan de haak had. Jorge geloofde oprecht nog een heel lange tijd dat ze echt niet bij hem voor het geld is. Liefde maakt duidelijk blind bij deze arme stakker.

De beelden werden opgenomen naar aanleiding van het programma ’90 day Financé’. Ze volgen hier koppels die maximaal 90 dagen hebben om met elkaar te trouwen anders krijgt de Russische geen visum. Je zou denken dat Jorge haar onmiddellijk op het vliegtuig terug naar Rusland heeft gezet, maar niets is minder waar. Hij trouwde daadwerkelijk nog met haar.

Foto’s van Afisa, de Russische golddigger

Jorge moest niet veel later naar de gevangenis voor marihuana bezit met een celstraf van bijna 2 jaar tot gevolg. Het hoeft niet te verrassen dat Afisa hem al na enkele weken in de cel dumpte. Ze maakt natuurlijk nog gebruik van haar visum omdat ze nog steeds met Jorge Getrouwd is, ook al wi ze niet meer met hem praten.

Momenteel verdient zij vooral haar kost als Instagram-babe met bijna 800.000 volgers. Haar droom om rijk en beroemd te zijn, lijkt uitgekomen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 𝐀𝐍𝐅𝐈𝐒𝐀 (@anfisanava_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 𝐀𝐍𝐅𝐈𝐒𝐀 (@anfisanava_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 𝐀𝐍𝐅𝐈𝐒𝐀 (@anfisanava_) op

Reacties

wpDiscuz