Weirdo’s op de eroticabeurs vierkant uitlachen moet kunnen (video)

Vakantiebeurs, woonbeurs, boekenbeurs… Zeer interessant, maar lang niet zo hilarisch als een eroticabeurs. Komt nogal vreemd volk op af, blijkbaar. En daar mag je dan toch even de draak mee steken, toch?De heren van Flabber brachten een bezoekje aan de Dutch Kamasutra Convention en leerden er heel wat intrigerende mensen kennen. Bijvoorbeeld de blonde stoot […]

Vakantiebeurs, woonbeurs, boekenbeurs… Zeer interessant, maar lang niet zo hilarisch als een eroticabeurs. Komt nogal vreemd volk op af, blijkbaar. En daar mag je dan toch even de draak mee steken, toch?
De heren van Flabber brachten een bezoekje aan de Dutch Kamasutra Convention en leerden er heel wat intrigerende mensen kennen. Bijvoorbeeld de blonde stoot met de borsten van 25 kilogram en de overheerlijke brunette met de perfecte voorgevel.

Voorts waren er ook heel veel koppels. Zoals Rita & Marcel die van kinky seks houden en zich niet schamen om hun complexloze lichaam. En dan is er ook nog Rik De Rukker, de eenzame grijskop die al 15 jaar niets anders doet dan op porno geilen. Kortom, een bende vrolijke levensgenieters. Daar mag al eens mee gelachen worden, hé. (KDN)

Reacties

wpDiscuz