Welke ex-Miss België staat hier open en bloot te kijk?

Er zijn van die dagen dat je mailbox uitpuilt, maar wanneer je tussen de karrenvracht zinloze info deze foto aantreft, fleurt je dag op. Je krijgt niet alle dagen een naaktfoto van een ex-Miss België doorgestuurd!Eerlijk gezegd, we kregen het bijzonder warm toen we de foto goed en wel bekeken: het bleek om niemand minder […]

Er zijn van die dagen dat je mailbox uitpuilt, maar wanneer je tussen de karrenvracht zinloze info deze foto aantreft, fleurt je dag op. Je krijgt niet alle dagen een naaktfoto van een ex-Miss België doorgestuurd!
Eerlijk gezegd, we kregen het bijzonder warm toen we de foto goed en wel bekeken: het bleek om niemand minder dan Cilou Annys te gaan, Miss België in 2010. Behalve een aantrekkelijke West-Vlaamse schone is ze ook een bijzonder sympathieke verschijning en dat maakt het plaatje compleet.

Cilou, die ondertussen een succesvolle modellencarrière uitbouwt, ging voor deze foto verder dan ooit tevoren. Het resultaat mag er dan ook wezen, naakt en stijlvol kan perfect hand in hand gaan! (KA)

Gisteren had iedereen het over de topless foto’s van Kate Middleton, geef ons toch maar die van deze ex-miss België.

Reacties

wpDiscuz