Werd tv-reporter ontslagen na ongepaste opmerkingen over vermiste vrouw? (video)

Op internet is een misleidend filmpje viraal aan het gaan. Op de beelden is te zien hoe een nieuwsreporter live op televisie zegt dat hij graag het bed zou willen delen met een vermiste vrouw. In het fragment zien we een lokale Fox-commentator die verslag doet over een vrouw die sinds vrijdag vermist is in […]

Op internet is een misleidend filmpje viraal aan het gaan. Op de beelden is te zien hoe een nieuwsreporter live op televisie zegt dat hij graag het bed zou willen delen met een vermiste vrouw.

In het fragment zien we een lokale Fox-commentator die verslag doet over een vrouw die sinds vrijdag vermist is in het Amerikaanse Nevada. Zonder te weten dat hij live op televisie is, doet hij ongegeneerd zijn zegje over de vrouw. “Het maakt me niet uit dat ze twintig jaar is, ik zou met haar slapen”, klinkt het. “Misschien duik ik wel met haar het bed in als ze haar vinden.” Daarop wordt er snel overgeschakeld naar de studio, waar het nieuwsanker zich meteen verontschuldigt.

De clip werd al tienduizenden keren bekeken, maar voor alle duidelijkheid: ze zijn fake. Op het stukje van de valse reporter werd een beeldfragment van juni 2013 geplakt. Nieuwslezeres Kjerstin Ramsing moest toen echt haar excuses aanbieden nadat haar collega Lindsay Nadrich het ‘f-woord’ had gebruikt.

De vermiste vrouw werd trouwens later die dag ongedeerd teruggevonden.

Beeld Youtube

Reacties

wpDiscuz