West-Vlaamse Chiromeisjes gaan uit de kleren (foto)

In tijden van crisis kan je maar beter vindingrijk zijn. Of vrouwelijk, want dan liggen er nog meer opties open. De chiromeisjes van Lendelede willen het zomerkamp democratisch geprijsd houden, maar dat is niet evident. Dus besloten de leidsters om een naaktkalender op de markt te brengen. Met z’n allen gingen ze uit de kleren […]

In tijden van crisis kan je maar beter vindingrijk zijn. Of vrouwelijk, want dan liggen er nog meer opties open.
De chiromeisjes van Lendelede willen het zomerkamp democratisch geprijsd houden, maar dat is niet evident. Dus besloten de leidsters om een naaktkalender op de markt te brengen. Met z’n allen gingen ze uit de kleren op een speelse manier.

Louise Windels, één van de deelneemsters, vond het een fantastische ervaring: “We poseerden onder meer op een hooizolder, aan een maïsveld, naast een vijver, aan de haard en zelfs op een bouwwerf. De vele fotosessies hebben de groepssfeer echt versterkt”, vertelt ze in HLN.

Wie de dames wil helpen met de aankoop van een kalender, kan mailen naar karlien_goemaere@hotmail.com of louisewindels@hotmail.com. Voor de prijs van vijf euro krijg je er 12 naakte chiroleidsters bij.

Opmerkelijk: in het HLN artikel (zie onder de foto) viel ons één naam op. Foto’s van chiromeisjes? West-Vlaanderen? Van Gheluwe? Karlien Goemaere, groepsleidster in Lendelede, verduidelijkt: “Wij hebben alle foto’s zelf genomen. Meestal nam ik de foto, wanneer ik er zelf mee opstond, deed een vriendin het. De naam van de fotograaf die bij het artikel stond, is die van de krant zelf”. Oef. We vreesden al dat die andere Van Gheluwe terug was. (KA)

Reacties

wpDiscuz