Wie helpt deze stoeipoes haar verstand terugvinden? (video)

Iedereen kent intussen Courtney Stodden wel: het semi-knokenfestival met twee handballen als implantaten is dan ook dé aandachtshoer bij uitstek.De platinablonde Courtney ambieerde al lang een carrière als actrice/songwriter/singer. Maar omdat ze te dom was om de teksten die ze schreef weer te lezen, geraakte ze niet echt ver. Toen sloeg ze de 34 jaar […]

Iedereen kent intussen Courtney Stodden wel: het semi-knokenfestival met twee handballen als implantaten is dan ook dé aandachtshoer bij uitstek.

De platinablonde Courtney ambieerde al lang een carrière als actrice/songwriter/singer. Maar omdat ze te dom was om de teksten die ze schreef weer te lezen, geraakte ze niet echt ver. Toen sloeg ze de 34 jaar oudere acteur Doug Hutchison aan de haak en mocht ze af en toe in de schijnwerpers staan. Toch wil het met haar eigenste carrière niet echt lukken en dreigt ze zelfs terug minder onder de aandacht te komen.

Courtney Stodden zou natuurlijk Courtney Stodden niet zijn als ze daar niks op zou vinden. En dus kleedde ze zich zoals ‘Hello Kitty’ om vervolgens als een krolse poes rond te kruipen en de hond te treiteren. Alleen, we hebben nog nooit een kat haar voorpoten op zo’n manier weten te gebruiken om te eten.

Vandaar onze oproep zo’n beetje: is er asjeblief iemand die Courtney kan helpen met het vinden van haar verstand? Dat zit ergens verstopt op het noordelijk halfrond, maar voor de rest blijft het voorlopig gissen.

Och ja. Nu we toch bezig zijn over het wicht: onlangs beweerde een wetenschapsmens dat de borsten van Courtney zo echt zijn als wat. Natuurlijk niemand die de man gelooft, uitgezonderd de plaatselijke dorpsgek. (SL)

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Reacties

wpDiscuz