Win Enslaved games en comics

  Begin oktober verschijnt de nieuwe topgame Enslaved, een post-apocalyptische versie van het klassieke Chinese verhaal “Journey to the West”. De wereld is vernield door oorlogen en milieurampen en er zijn slechts een handje vol overlevende. Jij neemt de rol aan van Monkey, een sterke en atletische, maar eenzame persoon die gevangen is genomen door […]

 

Begin oktober verschijnt de nieuwe topgame Enslaved, een post-apocalyptische versie van het klassieke Chinese verhaal “Journey to the West”. De wereld is vernield door oorlogen en milieurampen en er zijn slechts een handje vol overlevende. Jij neemt de rol aan van Monkey, een sterke en atletische, maar eenzame persoon die gevangen is genomen door een van de mysterieuze slavenschepen.


Voor deze game is er een speciale wedstrijdsite ontwikkeld waar je geweldige prijzen kunt winnen zoals een reis naar New York en een PS3 Slim.

Maar ook Clint.be geeft mooie prijzen weg! Ga naar de winpagina op en maak kans op een unieke Collectors Edition van Enslaved met bijbehorende extra content!

 

http://www.youtube.com/watch?v=XnrOPv1Peno&feature=player_embedded

Reacties

wpDiscuz