Winkelketen jent subtiel de moslims (foto)

En als ze het niet om te pesten deden, dan maakte er daar één of andere pippo op de marketingafdeling toch een fout van formaat. Allahminnende aardbewoners zitten thans in de ramadanperiode en dan mag er enkel voor en na zonsopgang gedronken en geschranst worden. Bij dat nachtelijke eten horen natuurlijk ook hartigheden zoals chips […]

En als ze het niet om te pesten deden, dan maakte er daar één of andere pippo op de marketingafdeling toch een fout van formaat.


Allahminnende aardbewoners zitten thans in de ramadanperiode en dan mag er enkel voor en na zonsopgang gedronken en geschranst worden. Bij dat nachtelijke eten horen natuurlijk ook hartigheden zoals chips en daar speelden ze bij de Britse supermarktketen Tesco handig op in.

Zij gaven op een welbepaalde smaak van hun Pringles-chips een korting en wensten de moslims daarbij een fijne ramadan. Maar weet u welke chipssmaak zij uitkozen?

‘Smokey Bacon Flavor’. Da’s van ’t biggetje en dat mogen moslims niet eten vanwege honderd procent haram. Foutje van de firma, of grapje? (SL)

Reacties

wpDiscuz