Wordt Netflix serie The I-Land een betere versie van Lost?

Wij zijn alvast benieuwd!

We vallen in herhaling, maar… Netflix komt weeral eens met een heel vette serie! ‘The I-land’ haalt hier en daar wat inspiratie bij ‘Lost’ en ‘The Hunger Games’. Daar zit dus zeker het nodige potentieel in…

The I-land speelt zich af op een mysterieus eiland waar tien vreemdelingen zonder enige herinnering wakker worden. Al snel komen ze erachter dat ze zullen moeten samenwerken om te overleven. En dat loopt, wat dacht je, niet altijd van een leien dakje.

Wie Lost heeft gezien, zal al snel een pak overeenkomsten opmerken, maar ook zijn er wat ‘toetsen’ van The Hunger Games merkbaar. Hopelijk krijgt deze serie wel een beter einde dan Lost, want dat was toch een serieuze ‘bummer’! Topseries die op een heel slechte manier eindigen, is trouwens ook iets waar Game of Thrones over mee kan praten. Hieronder een veelbelovende trailer van The I-land.

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emmаx

Hallo, ik raad je aan om de populairste datingsite te bezoeken met een uitstekende zoekmachine die een seksuele partner vindt – http://www.lady4.fun E-mail mij, ik ben er altijd online 🙂

Heather Austin

Ik heb € 41520 ontvangen in mijn laatste 4 weken door thuis vanuit mijn parttime online te werken. Ik ben 2 maanden geleden bij deze functie gekomen en in mijn eerste maand heb ik gemakkelijk € 35200 ontvangen zonder online werkervaring te hebben. Iedereen kan deze baan vandaag krijgen en echt geld gaan verdienen door de instructies op deze website te volgen.

http://Webpay9.com/

wpDiscuz