WTF: Vrouw pijpt willekeurige mannen en haar echtgenoot filmt alles! (video/NSFW)

Mooie vakantie…

Dit koppel houdt er vreemde gewoontes op na wanneer ze op vakantie zijn…

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Hard Truth

Dringend kappen met die negerzooi te promoten. De wereld is al genoeg naar de zak.
Ga een beetje de marginale homie uithangen in de Dampoortstraat, Borgerhout of Matongé.

Darragh

Gelijk heb je ! Ook gezien dat die donkere jongen maar weinig erectie heeft ? Ik kan ’t goed begrijpen : bij zulke del zou ik ook weinig last hebben van wat de Engelsen “the gentleman’s reflex” noemen … 😀

JE MOET MAAR DURVEN ZEG .

Openminded

Het is nu eenmaal zo dat het grote deel van de blanke vrouwen fantaseert over negers en ernaar verlangt om het te ervaren! Een mens is van nature niet monogaam op gebied van sex, dus als je er als koppel afspraken over kan maken en elkaar iets gunt komt dat de relatie alleen maar ten goede! Sharing is caring!!

Hard Truth

Jij bent zo openminded dat je jezelf tien likes geeft, domme sukkel. Ga ergens anders je hypocriete zeik verkopen. “Het grootste deel van de blanke vrouwen…” … Het grootste deel van de instagramhoeren die naar talentloze aldirappers, stockbeats en autotune luisteren ja.

Openminded

Haha, voor mannen als jij is het blijkbaar frustrerend om de realiteit onder ogen te zien dat de blanke vrouwen meer en meer de taboe overwinnen en ervoor uitkomen dat ze verlangen naar donkere mannen (negers)… Ik gun mijn vrouwtje in ieder geval haar verlangens/genot en ik heb een super gelukkig vrouwtje en neen ze is geen instagramhoer…!!
En het feit dat er veel likes aan mijn reactie werden gegeven zegt genoeg denk ik! Jij bent eerder de sukkel als je zelfs nog niet weet dat je jezelf geen likes kan geven…

Hard Truth

Blijf jij je vrouwtje maar uitlenen aan werkloos uitschot en jezelf upvoten, arme debiel.

Sharing is caring
Ik ben het volledig met jou eens Openminded! Ik begrijp niet dat sommige mensen zo kortzichtig en rascistisch kunnen zijn zoals Hard Truth… Sex en lust heeft niets met liefde te maken. Ik vind het in ieder geval fantastisch om mijn vrouw te delen met andere mannen en ik gun het haar. Zoals veel vrouwen had ze die fantasie om sex te hebben met negers al lang maar durfde ze het me niet zeggen. Ze heeft spijt dat ze het niet vroeger heeft gezegd maar heeft ondertussen al tig zwarte mannen gehad. Supergeil om mijn blondje live te zien en… Lees meer »
HalloZeg

Wat een vernedering voor haar man

wpDiscuz