Yolanthe onthult goddelijke tattoo

Yolanthe heeft zich laten tatoeëren uit liefde voor haar toekomstige echtgenoot Wesley Sneijder. ‘Te Agradezco dios por Wesley’ (Ik dank God voor Wesley, red.) liet Yolanthe Cabau van Kasbergen op haar onderrug zetten. En – juicht Nederland – zij onthulde gisteren per ongeluk een stukje van die tattoo tijdens een innige omhelzing met de topschutter […]

Yolanthe heeft zich laten tatoeëren uit liefde voor haar toekomstige echtgenoot Wesley Sneijder. ‘Te Agradezco dios por Wesley’ (Ik dank God voor Wesley, red.) liet Yolanthe Cabau van Kasbergen op haar onderrug zetten. En – juicht Nederland – zij onthulde gisteren per ongeluk een stukje van die tattoo tijdens een innige omhelzing met de topschutter van Oranje, met wie ze volgende week trouwt in Toscane.
Y

olanthe liet de tattoo zetten als verrassing voor de verjaardag van Wesley op 9 juni. Hij werd toen 26. Zij showde Sneijder die liefdesverklaring op haar lijf toen ze hem de eerste keer bezocht op het WK voetbal.
De tattoo met de lovende woorden moest het geheimpje blijven van het dolverliefde koppel.

Als Yolanthe dan een uitgesneden t-shirt draagt, liggen de fotografen op vinkenslag en staat de onthulling in geen tijd in De Telegraaf. (BF)

Reacties

wpDiscuz