Yolanthe wil niet dat u dit ziet (video)

Yolanthe Sneijder Cabau (van Kasbergen), oftewel miss Wesley, zit ietwat verveeld met een oud ‘pikant’ filmpje dat momenteel het internet onveilig maakt. ‘Turkse chick’ heet het onding en Yolanthe pronkt er in bh en string met de niet mis te verstane boodschap ‘doggy style’. Al vinden wij het vooral slecht geacteerd (grijns). Waarom het filmpje […]

Yolanthe Sneijder Cabau (van Kasbergen), oftewel miss Wesley, zit ietwat verveeld met een oud ‘pikant’ filmpje dat momenteel het internet onveilig maakt. ‘Turkse chick’ heet het onding en Yolanthe pronkt er in bh en string met de niet mis te verstane boodschap ‘doggy style’. Al vinden wij het vooral slecht geacteerd (grijns).
Waarom het filmpje net nu weer opduikt, is niet helemaal duidelijk. Maar het gaat, volgens de Nederlandse krant De Telegraaf, intussen als een razende over het internet. In ‘Turkse chick’ uit 2006 speelt mevrouw Sneijder (toen 21) een moslima die een skater letterlijk met de broek op zijn enkels zet. Maar terwijl ze haar bh, navelbuik en string met ‘doggy style’-boodschap uitgebreid laat bewonderen (ergens halverwege het filmpje), duiken plots enkele ‘boze broertjes’ op. De uitkomst van dit multiculturele drama laten we u uiteraard zelf ontdekken.

Yolanthe heeft intussen laten bekijken of ze het filmpje van het internet kan halen “omdat het niet meer past bij de uitstraling en klasse die ze heeft opgebouwd”, maar dat lijkt niet te zullen lukken. “Het is jammer dat net dit beeld zo uit zijn context is gerukt, maar eens zo’n video online heeft gestaan, is ie bijna vogelvrij”, aldus een woordvoerder. (AH)

Reacties

wpDiscuz