Zij moest nodig naar toilet (video)

Wat kan je zoal doen wanneer je met de wagen onderweg bent, je voelt plotseling iets komen en je kan niet wachten tot wanneer je jouw bestemming bereikt hebt? In dat geval heb je de mogelijkheid om onderweg even op een rustig plaatsje te stoppen, je gevoeg langs de kant te doen en weer door […]

Wat kan je zoal doen wanneer je met de wagen onderweg bent, je voelt plotseling iets komen en je kan niet wachten tot wanneer je jouw bestemming bereikt hebt?


In dat geval heb je de mogelijkheid om onderweg even op een rustig plaatsje te stoppen, je gevoeg langs de kant te doen en weer door te rijden.

Wanneer je ergens in de stad rondrijdt en je kunt bijgevolg geen rustig plekje vinden, heb je het eigenlijk nog gemakkelijker. Altijd wel ergens een etablissement waar je een colaatje kunt bestellen en ondertussen naar het toilet gaan.

De dame in het onderstaande filmpje had echter geen tijd om ergens te stoppen. Gas erop en naar huis. Of haar sluitspier kon de druk niet meer aan, dat is een andere mogelijkheid. Feit is dat ze het gewoon in haar broek doet.

Shit happens, tot zover niks speciaals. Misschien was mevrouw nog ver van huis en begon de smurrie tussen haar billen haar te enerveren evenals het in de Cherokee hangende aroma. Mevrouw rijdt gewoon de carwash binnen, en niet om haar auto te wassen. “Hey meneer! De auto is nog proper maar mijn reet, die moet terdege gereinigd worden!” (SL)

Reacties

wpDiscuz