Zijn Enrique Iglesias en Anna Kournikova eindelijk verloofd?

Anna Kournikova en Enrique Iglesias zijn al acht jaar samen, maar van een echt serieuze relatie was nooit sprake. Het koppel zou nu wel klaar zijn om 100 procent voor elkaar te kiezen en zich verloofd hebben. Wat er van waar is, weten we niet, maar Anna loopt de laatste week wel rond met een […]

Anna Kournikova en Enrique Iglesias zijn al acht jaar samen, maar van een echt serieuze relatie was nooit sprake. Het koppel zou nu wel klaar zijn om 100 procent voor elkaar te kiezen en zich verloofd hebben. Wat er van waar is, weten we niet, maar Anna loopt de laatste week wel rond met een joekel van een diamant om haar vinger.

In 2001 leerde tennisbabe Anna Kournikova latinozanger Enrique Iglesias kennen op de set van de videoclip van Escape. Het was liefde op het eerste gezicht en de twee begonnen al snel een relatie. Het duurde zes jaar voor ze gingen samenwonen, maar ook dat liedje duurde niet lang. Zes maanden nadat ze samen introkken, gooide Anna haar vriend opnieuw buiten. De honden van Enrique bleken een enorme struikelblok.

Uiteindelijk legde het koppel het opnieuw bij en mocht Enrique het huis terug in. Hun relatie leek ook op dat ogenblik nog steeds redelijk vrijblijvend. Tijdens al zijn concerten draait Enrique een van zijn fans namelijk eens goed binnen. Ondertussen nemen zowel Anna als Enrique hun relatie duidelijk iets serieuzer en gaan ze trouwen. (KC)

Reacties

wpDiscuz