Zo houdt Kylie Jenner d’r borsten op hun plaats (foto’s)

Kylie Jenner is met haar zeventien lentes de jongste der Kardashian-(half)zusjes, maar ze heeft zo’n stevige bussel hout voor de deur dat er gespeculeerd wordt of-ie nu echt is of niet. Maar van moeder natuur of van de betere borstendokter: zoveel geweld in het gareel houden in een diepe decolleté vergt heel wat inspanning. Enkele […]

Kylie Jenner is met haar zeventien lentes de jongste der Kardashian-(half)zusjes, maar ze heeft zo’n stevige bussel hout voor de deur dat er gespeculeerd wordt of-ie nu echt is of niet. Maar van moeder natuur of van de betere borstendokter: zoveel geweld in het gareel houden in een diepe decolleté vergt heel wat inspanning.


Enkele dagen geleden werd in Miami een nieuw restaurant geopend: ‘Sugar Factory’. Als ‘eye candy’ tijdens die opening had men Kylie Jenner uitgenodigd en ze moest er dus op en top uit zien. Kylie trok een jurkje aan met een decolleté om duizelig van te worden.

Omdat ze tijdens die opening veelvuldig de vraag had gekregen hoe ze het voor mekaar kreeg ‘alles op zijn plaats te houden’, deed ze op Instagram haar geheim uiteindelijk maar uit de doeken: “Er zit heel wat tape onder deze jurk om mijn borsten op hun plek te houden.” Plakband dus, dat weten we ook alweer. (SL)

Reacties

wpDiscuz