Zorgen om de 'schokkende' foto's van Miley Cyrus

17/08/2012 - 16:38

Dat ze daar van onderen niet veel haar had, daar waren de meesten nogal positief over. Maar nu ze ook haar hoofdhaar heeft laten kortwieken en ze eruit ziet als een ontploft biafrakieken, zijn er psychologen die zich ernstige zorgen maken over Miley Cyrus.
Vorige week zondag was de zangeres al voor het eerst te bewonderen met haar nieuwe coupe: ze twitterde immers rond dat ze zo gelukkig was met nieuw kapsel. Haar vermeende fans waren echter niet zo opgetogen met die nieuwe look en er waren er bij die hun idool uitmaakten voor ‘lelijk wijf’.

Dr. Seth Meyers, psycholoog van beroep, doet dit denken aan een ander sterretje met serieuze problemen. “Dat provoceren doet mij denken aan de neerwaartse spiraal waarin Britney Spears enkele jaren in terecht kwam,” zo legt hij uit in TMZ. “Ik denk dat Miley te kampen heeft met serieuze angstgevoelens, dat ze zich niet veilig voelt en dat ze helemaal niet zeker is van haar toekomst. De mensen rondom haar moeten haar goed in het oog houden dat ze geen domme dingen gaat doen, zeker wanneer dat impulsief gedrag blijft duren.”

Eigenlijk zijn wij er ook niet goed van, van die nieuwe look van haar. Laat asjeblief je haar terug groeien, Miley. Zo lijk je een beetje een stoere versie van Justin Bieber. Wat denken jullie ervan? (SL)

Facebook comments