Zus Spears stuurt slabbetjes naar Bristol Palin

Jamie Lynn Spears springt in de bres voor de 17-jarige dochter van de republikeinse vice-presidentskandidate Sarah Palin. De zus van Britney Spears heeft voor 60 dollar aan slabbetjes gekocht en opgestuurd naar Bristol, de dochter van de conservatieve running mate van John McCain. Jamie Lynn is ook op haar zeventiende moeder geworden en wil zo haar steun […]

Jamie Lynn Spears springt in de bres voor de 17-jarige dochter van de republikeinse vice-presidentskandidate Sarah Palin.

De zus van Britney Spears heeft voor 60 dollar aan slabbetjes gekocht en opgestuurd naar Bristol, de dochter van de conservatieve running mate van John McCain. Jamie Lynn is ook op haar zeventiende moeder geworden en wil zo haar steun betuigen aan Bristol die zwaar onder vuur ligt. De slabbetjes kocht ze in de bekende babyspullenshop Petit Tresor, waar ook Tom Cruise en Katie Holmes klant zijn.

Enkele dagen geleden werd bekendgemaakt dat de dochter van Sarah Palin zwanger is. Moeder Sarah had de dag ervoor nog verkondigd dat ze tegen voorhuwelijkse seks was. (KC)

 

Reacties

wpDiscuz