Deze 16 (onbekende) topgames zijn nu tijdelijk in stevige korting bij Bol.com

Je doet hier sowieso een fantastische deal

Bij Bol.com smijten ze regelmatig met stevige kortingen. Ook nu zijn er weer heel wat toppers die tijdelijk een fikse korting krijgen. Wij sommen de beste games even voor jullie op. Sommige van deze spellen zijn zogenaamde ‘sleeper hits’. Goede spellen die vaak nog niet ontdekt zijn bij het grote publiek, maar dus zeker ook de moeite om te spelen.

DOOM: Eternal (Metacritic score: 87%)

Deze DOOM verscheen enkele maanden geleden en werd lyrisch onthaald. Eén van de beste shooters van afgelopen jaar en misschien zelfs de beste DOOM-game ooit. Een must-have voor liefhebbers van het genre.

Je kan DOOM: Eternal hier kopen. Nu tijdelijk met 50% korting

Kingdom Come Deliverance – Royal Edition (Metacritic score: 78%)

Deze first-person open-wereld RPG dompel je onder in een episch avontuur in het heilige Romeinse Rijk. De Royal Edition combineert het basisspel met alle uitgebrachte DLC’s. De game had aanzienlijk wat bugs in het begin waardoor er kritiek was, maar ondertussen na heel wat updates is deze Kingdom Come Deliverance toch de moeite.

Je kan Kingdom Come Deliverance hier kopen. Nu tijdelijk met 37% korting

Read Dead Redemption 2 (Metacritic score: 97%)

De grootste game van 2018 was ongetwijfeld Red Dead Redemption 2. De open wereld-game van Rockstar kreeg lovende reviews en wordt zelfs bekeken als één van de beste PS4-games ooit gemaakt. Fan van cowboys en open wereld-spellen dan moet je sowieso deze Red Dead gespeeld hebben.

Je kan Read Dead Redemption 2 hier kopen. Nu tijdelijk met 38% korting

A Plague Tale: Innocence (Metacritic score: 81%)

A Plague Tale is wat je noemt echt een ‘sleeper hit’. Deze verhaalgedreven singleplayer wordt ook wel eens The Last of Us genoemd, maar dan in de middeleeuwen. Deze game heeft dan niet de productiewaarden van Naughty Dog hun spellen, maar het verhaal is wel meeslepend en de hoofdpersonages en dialogen zijn ontzettend boeiend. Een must-have voor fans van verhaalgedreven games.

Je kan A Plague Tale: Innocence hier kopen. Nu tijdelijk met 27% korting

Greedfall (Metacritic score 78%)

In GreedFall ligt de oude wereld op sterven en de bevolking wordt geteisterd door een niet te stoppen ziekte. Er zijn geruchten dat er een geneesmiddel is op een recent ontdekte eiland genaamd Teer Fradee. Jij vertrekt samen met je neef en een paar facties die beschikken over een eigen agenda, naar het eiland die sijpelt van magie. Greed Fall is niet perfect, maar wel een boeiende open wereld RPG die je enkele tientallen uren bezig kan houden.

Je kan Greedfall hier kopen. Nu tijdelijk met 23% korting

Borderlands 3 (Metacritic score: 81%)

De klassieke shooter-looter was terug, met ontelbare wapens en een gloednieuw avontuur vol chaos. In Borderlands 3 Schiet je je weg langs nieuwe werelden en vijanden als een van de vier gloednieuwe Vault Hunters. De shooter is zowel solo als met vrienden te spelen. Het ‘wauw’-effect was misschien iets minder als zijn voorgangers, maar het is nog steeds een ijzersterke shooter.

Je kan Borderlands 3 hier kopen. Nu tijdelijk met 38% korting

Days Gone (Metacritic score: 71%)

Days Gone is een game die veel gemengde reacties kreeg. In deze post-apocalyptische open wereld game neem je het net zoals in The Last of Us op tegen zombies en mensen en dit met een stevig verhaal op de achtergrond. De game is zeker niet perfect, maar wel een geweldig avontuur dat je al snel minstens 50 uur mee sleept, zeker voor een scherpe prijs de moeite.

Je kan Days Gone hier kopen. 

Remnant: From the Ashes (Metacritic score: 78%)

Bij de meeste gamers zal deze Remnant from the Ashes geen belletje doen rinkelen, maar het is ondanks dat nog wel een behoorlijk goede shooter. Deze game third-person shooter die zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld die wordt overspoeld door monsterlijke wezens. Als een van de laatste overlevenden van de mensheid, ga je alleen of samen met twee andere spelers op pad om hordes dodelijke vijanden en epische bazen het hoofd te bieden.

Je kan Remnant: From the Ashes hier kopen. Nu tijdelijk met 33% korting

The Outer Worlds (Metacritic score: 85%)

The Outer Worlds was misschien wel dé verrassing van 2019. De originele bedenkers van Fallout verraste vriend en vijand met deze geweldige singleplayer first person sci-fi RPG! In The Outer Worlds ontwaak je uit cryoslaap op een kolonistenschip dat verloren ging op weg naar Halcyon, de verste kolonie vanaf Aarde dat op de rand ligt van het universum.

Je kan The Outer Worlds hier kopen. Nu tijdelijk met 58% korting

Cities Skylines – Parklife Edition (Metacritic score: 81%)

Cities Skylines maakte onlangs de overstap naar PlayStation 4. Volgens velen de beste sim building game ooit gemaakt. In deze versie kan je niet alleen waanzinnige steden maken, maar heb je zelfs de mogelijkheid om aan de slag te gaan met de speelse uitbreiding Parklife. Hierbij breng je jouw stad tot leven met nieuwe pretparken, natuurreservaten, stadsparken en dierentuinen.

Je kan Cities Skylines – Parklife Edition hier kopen. Nu met 23% korting

Crash Team Racing Nitro-Fueled (Metacritic score: 83%)

Deze remake van de legendarische PlayStation 1-game werd vorig jaar meermaals geprezen en ging zelfs naar huis met de award voor beste race-game van 2019. Crash Team Racing is een game waarmee je uren in je eentje kan spelen, maar is nog eens des te leuker met enkele vrienden.

Je kan Crash Team Racing Nitro-Fueled hier kopen. Nu tijdelijk met 30% korting

Final Fantasy VII Remake

De geweldige RPG van Square-Enix ligt nog maar enkele maanden in de winkelrekken en ging al miljoenen keren over de toonbank. Nu is hij al verkrijgbaar met korting. De Final Fantasy VII Remake is een prachtige en boeiende RPG die je tientallen uren spelplezier en nostalgie geeft. Een absolute aanrader.

Je kan Final Fantasy VII Remake hier kopen. Nu tijdelijk met 30% korting

Assassin’s Creed: Origins (Metacritic score: 81%)

Deze Assassin’s Creed speelt zich in het Oude Egypte en was de eerste AC-game nadat Ubisoft om even een stevige pauze te nemen om de franchise onder de loep te nemen na jaarlijkse releases. Dit zorgde alvast voor veel succes want deze Origins is één van de beste Assassin’s Creed-games ooit volgens fans.

Je kan Assassin’s Creed: Origins hier kopen. Nu tijdelijk met 39% korting

The Crew 2

Waarom alleen racen als je ook kan racen in de lucht of op het water? Dat is precies wat The Crew 2 je te bieden heeft. De game bevat een gigantische open wereld waarbij je kan racen op de weg, de lucht met vliegtuigen en helikopters en je kan zelfs racen met boten op de zee.

Je kan The Crew 2 hier kopen. Nu tijdelijk met 40% korting

Kingdom Hearts III (Metacritic score: 85%)

Kingdom Hearts III is de lang verwachte vervolg op deeltje 2. Tien jaar lang heeft het Kingdom Hearts-team binnen Square-Enix gewerkt aan de grote terugkeer van Sora en zijn vrienden. We hebben er heel lang op moeten wachten, maar het eindresultaat is fantastisch. Wij gaven Kingdom Hearts III een waanzinnige 9,9 in onze uitgebreide review.

Je kan Kingdom Hearts III hier kopen.

Far Cry 5 (Metacritic score: 81%)

In Far Cry 5 zijn de inwoners van Hope County gaan geloven in een persoon die zich uitmaakt als de profeet. Iedereen die zich misdraagt wordt afgestraft door de profeet en zijn ‘familie’. Jij als Deputy kreeg de taak om de profeet te arresteren, maar dat gaat al snel mis en moet je eerst maar eens zien te overleven in een stad waar je niet meer uit kan. Een topshooter en een fantastische Far Cry-game.

Je kan Far Cry 5 hier kopen. Nu tijdelijk met 40% korting

Reacties

wpDiscuz