7 geweldige geheime PS4-features die bijna niemand kent

Je PlayStation 4-console kan veel meer dingen dan je dacht

Het volledige artikel kan je lezen op onze gaming website 1337 Games.

De PlayStation 4 is een geweldige console waar je heel wat dingen mee kan doen. Er zijn echter een beperkt aantal leuke zaken die het grootste deel van de PS4-gamers gewoon niet kent. Wij sommen de 7 leukste voor jullie op die vaak . niet bekend zij bij het grote publiek:

7. Verborgen Trophies bekijken

Er zijn voor elke game heel wat Trophies te behalen en een heel deel van de PS4-spellen heeft zogenaamde ‘hidden Trophies’. Dit zijn meestal trofeeën die iets van het plots onthullen en daarom verborgen zijn en pas getoond worden zodra je deze vrijspeelt.

Je kan deze Trophy en zijn informatie ook bekijken voor je deze behaalt. Deze feature heeft Sony pas sinds enkele jaren toegevoegd want vroeger kon dit niet. Je kan deze namelijk onthullen door simpelweg op de trofee te gaan staan en op vierkantje te drukken.

6. Snel switchen tussen apps

Je kan een game en een app tegelijkertijd gebruiken op je PlayStation 4 en in sommige gevallen kan dit best heel handig zijn. Je hoeft overigens niet elke keer helemaal terug naar het home menu gaan en dan scrollen naar de app voor te switchen. Dit kan veel sneller.

Stel je voor dat je een walktrough via je PS4 internetbrowser aan het bekijken bent terwijl je de specifieke game ook aan het spelen bent. Door simpelweg twee keer op PS knop te drukken switch je heel snel tussen verschillende apps. Ongetwijfeld een flinke tijdsbesparing.

5. Maak je eigen PS4-thema

Het is geen staatsgeheim dat je jouw PlayStation 4-achtergrond kan pimpen met een thema. Zo zijn er verschillende thema’s beschikbaar en kan je ook in de PlayStation Store allerlei visuele achtergronden kopen gebaseerd op jouw favoriete games.

Wat veel mensen echter niet weten, is dat het ook mogelijk is om volledig jouw eigen thema te ontwerpen. Als je naar Settings > Themes > Custom gaat, kan je jouw eigen afbeelding kiezen als achtergrond. Denk aan een in-game screenshot of een foto van je moeder of vriendin. Hiernaast kan je ook nog de kleuren van de menu’s aanpassen.

4. Verander de helderheid van je controller

Wellicht weten de meeste PS4-gamers dit niet, maar het is mogelijk om de helderheid van het licht op je controller aan te passen. Ga gewoon naar “Adjust Sound And Devices” in je instellingen menu en daar kan je de helderheid van je controller lager of hoger zetten.

Eigenlijk een heel handige feature. Het licht van de Dualshock 4 zuipt immers ook batterij dus door de helderheid op het laagste te zetten, gaat je controller alweer snel enkele uren langer mee.

3. De andere drie verrassende features die je PS4 kan?

Wil je weten welke geheime features jouw PS4-console nog heeft en waar je waarschijnlijk niets van wist? Ga dan even naar het volledige artikel op onze gaming website 1337 Games.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes

Wil jе hete lovеnde gesрrекken vоегen?
Jе bеnt оp de goedе maniеr!
—–
http://kisstok.com

Wil je hetе lоvendе gesprеkkеn voerеn?
Jе bent ор de gоede mаniеr!
—-
http://sfew.site/fa5f532

Tор гondbогstigе mеisjеs allееn ор dеze sitе!
Volg de linк еn je zult ег geеn spijt vаn кгijgen!

http://hotandsexy.site/4ee3db4

wpDiscuz