Acteur Jon Bernthal schittert in live action trailer van Ghost Recon Breakpoint

Eén van de shooters van dit najaar

Dit weekend gaat Ubisoft een grote bèta test houden van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint. Om het verhaal van de game waar de Ghost dit keer niet keer de jagers zijn maar de opgejaagde, beter uit te lichten heeft Ubisoft de onderstaande live action trailer vrijgegeven.

De trailer heet “The Pledge”, en gaat over de grote schurk die voorheen een Ghost was genaamd Cole D. Walker. Hij wordt gespeeld door niemand minder dan Hollywood-ster Jon Bernthal (The Punisher, Wolf of Wall Street, Fury, The Walking Dead). Walker heeft zijn oude maatjes dus verraden en zal er alles aan doen om de Ghosts op te jagen.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint is vanaf 4 oktober 2019 verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC (Uplay en Epic Games Store). De game zal later dit jaar ook verschijnen voor Google Stadia. Dit weekend zal er een bèta test worden gehouden van Ghost Recon Breakpoint. Inschrijven kan nog altijd  via deze link.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emmаx

Ik nodig je uit voor een privé-seksclub – http://www.lady4.fun
Dit is de beste plek om een sekspartner te vinden!
Vind me op ID91564

Tarna Farz

Ik ben in het verleden zeker 6 weken begonnen en ik heb 2 cheques gekregen voor een totaal van $ 27500 … dat is de wens die ik op lange termijn heb gedaan! “bedankt dat je me deze geweldige kans hebt gegeven om extra geld te verdienen vanuit huis. Dit meer geld heeft mijn leven veranderd in zoveel technieken, bedankt!” ……. klik hier in het juiste succes .. …

http://Webpay9.com/

wpDiscuz