Allereerste gameplay van de Battle Royale-modus van Call of Duty: Modern Warfare is gelekt!

Dit gaat populair worden!

Warzone, de Battle Royale-modus waar ontwikkelaar Infinity Ward stiekem aan werkt, maar een tijdje terug werd ontdekt door dataminers, zou volgens geruchten midden maart uitkomen.

Vandaag heeft een influencer die werd uitgenodigd door Activision om met de game aan de slag te gaan, al gameplay en impressie geupload op zijn Youtube-kanaal. Omdat deze persoon hoogstwaarschijnlijk een embargo heeft gebroken, wordt de onderstaande gameplay video mogelijk snel offline gehaald door Activision dus check het snel!

De influencer bevestigt alle eerder gelekte geruchten. De map is zeer groot met ondersteuning voor 200 spelers, maar de build die hij speelde bevatte 150 spelers. De gameplay is heel snel zoals een Call of Duty hoort te zijn. De game zal free-to-play zijn in tegenstelling tot de Battle Royale-modus van Black Ops 4. Er zijn wapens en voertuigen die je kan vinden in de map. Spelers kunnen aan de slag als solo speler of in teams van twee of drie.

Als laatste is er een manier om terug te komen van de dood. Een teamlid kan zijn zuur verdiende dollars besteden om jou terug te brengen of je kan een 1 vs 1 duel aangaan in een gevangenis. Mocht je hier winnen, dan krijg je de kans om terug te komen in de grote map.

De verwachting is dat Activision Warzone heel snel gaat onthullen en ook uitbrengen.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Anna Bell

Alleenstaand meisje 22 jaar oud op zoek naar een man voor snelle seks: https://klurl.nl/?u=AhpAbNF4

Tор гоndbоrstige meisjes аllееn op dezе site!
Volg de linк еn je zult eг geеn spijt van кrijgеn!

http://www.kissia.club

Angela

Ebonjour, rejoignez le site de rencontres sexuelles –> https://klurl.nl/?u=0DAJEJMq

Er waсhtеn hiег gеwеldigе meidеn op je!
—–
http:/kisstok.com

Er waсhtеn hieг gewеldigе mеiden оp je!

http://kisstok.com

Uitnоdiging vоor de Sex Club – http://chogoon.com/srt/u7dlv

wpDiscuz