Assassin’s Creed III Remastered heeft een releasedatum en een vergelijkingstrailer

Een geweldige Assassin’s Creed

Spelers die in het bezit zijn van de Season Pass van Assassin’s Creed Odyssey, zouden in 2019 naast heel wat nieuwe content voor Assassin’s Creed Odyssey, ook twee oudere Assassin Creed-games krijgen als remasters. Deze games zijn namelijk Assassin’s Creed III Remastered en Assassin’s Creed III Liberation Remastered.

Ubisoft laat nu weten dat Assassin’s Creed III Remastered vanaf 29 maart 2019 verkrijgbaar zal zijn. De game is inbegrepen in de season pass van Assassin’s Creed Odyysey. Heb je geen season pass maar ben je wel geïnteresseerd in de remaster, dan kan je de game ook gewoon los aanschaffen. Een prijs is nog niet bekendgemaakt. Wanneer je de remaster van Assassin’s Creed III koopt, krijg je meteen ook toegang tot de spin-off game genaamd Liberation, die oorspronkelijk verscheen op de PlayStation Vita.

Assassin’s Creed III Remastered is behoorlijk opgepoetst. De game ondersteunt 4K en HDR op de Playstation 4 Pro, Xbox One X en Windows PC. Verder zijn er grote verbeteringen doorgevoerd in de textures. De game bevat bovendien ook alle DLC die destijds verscheen op de oudere generatie consoles. Hieronder is een vergelijkingsvideo te zien.

Reacties

wpDiscuz