Bekijk hier heel wat angstaanjagende multiplayer gameplay van Project Resistance

Een heel andere Resident Evil

Tijdens de Tokyo Games Show werd de Resident Evil spin-off Project Resistance aangekondigd. Het is een 4 vs 1 multiplayer game waarbij vier survivors samen moeten werken om te ontsnappen uit een gebouw vol met dodelijke en vooral angstaanjagende zombies. De vijfde spelers is de Mastermind, hij moet alles doen om de survivors uit te schakelen. De Mastermind kan bijna alles in het gebouw controleren waaronder individuele zombies.

Recent hebben enkele gelukkige gamers een bèta code ontvangen van uitgever Capcom. Hierdoor zijn er heel wat gameplaybeelden op YouTube verschenen. Hieronder hebben we enkele gameplay video’s van Project Resistance bijgevoegd, waaronder een volledige wedstrijd.

Project Resistance zal uitkomen op de PC (via Steam), Xbox One en de PlayStation 4. De game wordt gemaakt met de RE Engine waar wij zo over te spreken waren bij Resident Evil 7 en de remake van Resident Evil 2.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emma

Ik nodig je uit voor een privé Belgische seksclub – http://www.lady4.fun
Dit is de beste plek om een sekspartner te vinden!

Lorra24

Wil je een vrouw voor één nacht? Kom op … http://Bredhot.Com

Wa Coko

Ik krijg meer dan $ 90 per uur thuiswerk met 2 kinderen thuis. Ik had nooit gedacht dat ik het zou kunnen doen, maar mijn beste vriend verdient meer dan 10k per maand en ze overtuigde me om het te proberen. Het potentieel hiermee is eindeloos. Hier is wat ik heb gedaan,

http://Skjobs.com.nu/

wpDiscuz